Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Veganske kålhydrater - Anette Sams - Lydbog

Bag om Veganske kålhydrater

I ’Veganske kålhydrater’ fortæller forsker Anette Sams, og hendes datter, Celine Sams, hvorfor danskerne kan nyde godt af at droppe kødet og spise (endnu) flere grøntsager. Anette Sams har i flere bøger – blandt andet i bestsellerne ’Sandheden om sukker’ og ’Kålhydrater’ – på basis af forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede fødevarer – både grøntsager og animalske produkter. Men da datteren Celine først blev vegetar og siden veganer, måtte Anette ændre sit syn på både kroppens og jordens sundhed. Resultatet er blevet ’Veganske kålhydrater’, hvor Anette og Celine Sams med et dybdeborende blik på kroppens biologi viser, hvordan raffinerede kulhydrater fra pasta, brød og sukker skaber en krop i ubalance. Vejen til en stærk(ere) og sund(ere) krop går derimod ifølge forfatterne og videnskaben gennem at spise masser af uforarbejdede grøntsager, der skaber et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem. Ved enten helt at droppe eller blot skære ned på de animalske produkter giver vi samtidig vores klode bedre muligheder for at skabe en så sund og mangfoldig natur, der kan eksistere for de kommende generationer. Sammen med videnskaben får læseren 35 lækre, velsmagende veganske opskrifter, udviklet af kokken Morten Fenger. Opskrifter, der kan kombineres med animalske fødevarer, skulle læseren ønske det.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727050058
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. Maj 2023
 • Oplæser:
 • Celine Sams, Anette Sams
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Veganske kålhydrater

I ’Veganske kålhydrater’ fortæller forsker Anette Sams, og hendes datter, Celine Sams, hvorfor danskerne kan nyde godt af at droppe kødet og spise (endnu) flere grøntsager.
Anette Sams har i flere bøger – blandt andet i bestsellerne ’Sandheden om sukker’ og ’Kålhydrater’ – på basis af forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede fødevarer – både grøntsager og animalske produkter. Men da datteren Celine først blev vegetar og siden veganer, måtte Anette ændre sit syn på både kroppens og jordens sundhed. Resultatet er blevet ’Veganske kålhydrater’, hvor Anette og Celine Sams med et dybdeborende blik på kroppens biologi viser, hvordan raffinerede kulhydrater fra pasta, brød og sukker skaber en krop i ubalance.
Vejen til en stærk(ere) og sund(ere) krop går derimod ifølge forfatterne og videnskaben gennem at spise masser af uforarbejdede grøntsager, der skaber et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem. Ved enten helt at droppe eller blot skære ned på de animalske produkter giver vi samtidig vores klode bedre muligheder for at skabe en så sund og mangfoldig natur, der kan eksistere for de kommende generationer.
Sammen med videnskaben får læseren 35 lækre, velsmagende veganske opskrifter, udviklet af kokken Morten Fenger. Opskrifter, der kan kombineres med animalske fødevarer, skulle læseren ønske det.

Forlagets beskrivelse af Veganske kålhydrater

Er det muligt at leve vegansk uden at gå på kompromis med kroppens behov for protein, vitaminer, stabilt blodsukker (insulinfølsomhed), mæthed og sundhed?
Forsker og bestsellerforfatter Anette Sams blev tvunget til at undersøge alle hjørner af den veganske verden, da datteren Celine besluttede sig for at droppe animalske produkter. Det er blevet til denne bog, hvor mor og datter viser, hvordan veganske valg kan bidrage til både din og klodens sundhed, så en mangfoldig natur kan eksistere for kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker.
Med udgangspunkt i biologisk logik giver bogen dig indblik i, hvordan planter kan dække dit behov for protein, stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille dine sanser. Modsat raffinerede kulhydrater i brød, pasta og sukker, sikrer kålhydrater i planter dig tarmfloratrivsel, et velfungerende immunsystem, et aktivt hormonsystem og en balanceret vægt.

Anette Sams er ph.d., farmaceut, forsker og forfatter og har i flere bøger på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Sammen med sin datter, Celine Sams, der er veganer, står hun bag bogen "Veganske Kålhydrater".

Brugerbedømmelser af Veganske kålhydraterFind lignende bøger
Bogen Veganske kålhydrater findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.