Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

548 dage i koma - Kathrine Langkjer - E-bog

- En ung kvindes kamp tilbage til livet

Bag om 548 dage i koma

På sygehuset viste en scanning af mit hoved, at jeg havde en svulst ved lillehjernen. Svulsten skulle fjernes, for den sad og spærrede. Hjernevæsken, som omgav hjernen, kunne ikke løbe videre ud i kroppen. Kathrine Langkjer var en helt almindelig pige på 15 år, da tragedien ramte. Hun gik i skole, dansede ballet og havde et normalt teenageliv, da hun pludselig fik konstateret en hjernesvulst. Bogen er hendes personlige beretning om kampen tilbage til et liv efter halvandet år i koma. Ingen forventede, at hun ville vågne op igen. Bogen er en gribende beretning om kampen, sorgen, den hårde genoptræning og omgivelsernes reaktioner. En livsbekræftende beretning fra kvinden, der lå 548 dage i koma. Om forfatteren Kathrine Langkjer (f. 1987) blev i 2002 ramt af en tragedie, der sendte hende 548 dage i koma. Hun har siden færdiggjort en uddannelse, holdt foredrag og træner hver dag for at vinde livet tilbage.548 dage i koma er hendes personlige beretning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794159760
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af 548 dage i koma

På sygehuset viste en scanning af mit hoved, at jeg havde en svulst ved lillehjernen. Svulsten skulle fjernes, for den sad og spærrede. Hjernevæsken, som omgav hjernen, kunne ikke løbe videre ud i kroppen.

Kathrine Langkjer var en helt almindelig pige på 15 år, da tragedien ramte. Hun gik i skole, dansede ballet og havde et normalt teenageliv, da hun pludselig fik konstateret en hjernesvulst.

Bogen er hendes personlige beretning om kampen tilbage til et liv efter halvandet år i koma. Ingen forventede, at hun ville vågne op igen.

Bogen er en gribende beretning om kampen, sorgen, den hårde genoptræning og omgivelsernes reaktioner.

En livsbekræftende beretning fra kvinden, der lå 548 dage i koma.

Om forfatteren
Kathrine Langkjer (f. 1987) blev i 2002 ramt af en tragedie, der sendte hende 548 dage i koma. Hun har siden færdiggjort en uddannelse, holdt foredrag og træner hver dag for at vinde livet tilbage.548 dage i koma er hendes personlige beretning.

Brugerbedømmelser af 548 dage i komaFind lignende bøger
Bogen 548 dage i koma findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.