Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Branding - Heidi Hansen - E-bog

- Teori, modeller, analyse

Bag om Branding

Branding er en central ledelsesdisciplin, som binder organisationers interne og eksterne kommunikation sammen, og som bidrager til at skabe kultur og identitet blandt såvel ledere og medarbejdere som blandt brandets kunder og forbrugere. Branding. Teorier, modeller, analyse er funderet i semiotiske og narrative tilgange til branding, men inddrager også en række andre tilgange og modeller undervejs. Ud over en grundig introduktion og en lang række levende eksempler og historier rummer bogen kapitler om: - brandarkitektur - corporate branding - storytelling - storytelling som ledelsesværktøj - co-branding - celebrity branding - brandpersonlighed - oplevelsesbaseret branding - place branding - online branding - employer branding - brand equity - brandets byggeklodser. Denne grundbog er skrevet til studerende på videregående uddannelser, især til bachelorniveau. Den er samtidig både læseværdig og relevant for mange praktikere, der arbejder med kommunikation, marketing, salg og branding.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788759316979
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 13. August 2012
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Branding

Branding er en central ledelsesdisciplin, som binder organisationers interne og eksterne kommunikation sammen, og som bidrager til at skabe kultur og identitet blandt såvel ledere og medarbejdere som blandt brandets kunder og forbrugere.

Branding. Teorier, modeller, analyse er funderet i semiotiske og narrative tilgange til branding, men inddrager også en række andre tilgange og modeller undervejs. Ud over en grundig introduktion og en lang række levende eksempler og historier rummer bogen kapitler om:

- brandarkitektur
- corporate branding
- storytelling
- storytelling som ledelsesværktøj
- co-branding
- celebrity branding
- brandpersonlighed
- oplevelsesbaseret branding
- place branding
- online branding
- employer branding
- brand equity
- brandets byggeklodser.

Denne grundbog er skrevet til studerende på videregående uddannelser, især til bachelorniveau. Den er samtidig både læseværdig og relevant for mange praktikere, der arbejder med kommunikation, marketing, salg og branding.

Brugerbedømmelser af BrandingFind lignende bøger
Bogen Branding findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.