Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cancerpakken - Milena Penkowa - Bog

- Kosttilskud mod cancer

Bag om Cancerpakken

Vidste du, at din livsstil er vigtigere end din genetik i kampen mod cancer? Har du fået stillet en kræftdiagnose, er der meget, du selv kan gøre for at optimere dine chancer for helbredelse. Med de rette kosttilskud kan du dels dræbe cancercellerne, øge effekten af den traditionelle behandling, modvirke bivirkninger til kemoterapi og stråling samt bedre prognosen. I sidste ende handler det kun om én ting: overlevelse. Bogen beskriver Cancerpakken, som er en samling af specifikke kosttilskud, der kan bekæmpe cancer og modvirke spredning af kræftceller (metastaser) samt øge overlevelsen. Der er alene tale om forskningsbaseret viden, men det er beskrevet, således alle kan læse med og få opskriften på Cancerpakken. Du får også en praktisk guide til doser og korrekt valg af kosttilskud. Bogen er for alle, der har cancer inde på livet, hvad enten du er syg, pårørende eller blot vil vide, hvordan cancer kan angribes. Uddrag af bogen Patienterne havde metastaserende kræft, som udviste resistens over for den traditionelle behandling. Canceren spredte sig til alle dele af kroppen (stadie 4), uanset at der blev givet kemoterapi med fotemustine og dacarbazine. Til disse patienter valgte man at tilføje kosttilskud med artemisinin. Efter opstarten på artemisinin kom der kontrol over sygdommen, og metastaserne blev mindre. For denne kategori af patienter er den forventede levetid kun 2-5 måneder, men med artemisinin var deltagerne i live efter 47 måneder, hvor undersøgelsen standsede. Hvor lang levetid der måtte være efter de 47 måneder, er således uvist, men selv hvis der kun er vundet kort tid ud over de målte 47 måneder, så er det en dramatisk forbedring fra det forventelige på 2-5 måneder. Om forfatteren Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og ph.d. i hjernevidenskab fra Københavns Universitet. Hun driver virksomhederne Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub og er vært på TV-programmerne Hjerneeksperten og Milenas Mad på dk4. Milena holder foredrag og kurser – og er forfatter til bøger om bl.a. hjernemad, ledsmerter, angst, træthed, aldring m.m.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776300999
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 260
 • Udgivet:
 • 19. August 2024
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 145x210x19 mm.
 • Vægt:
 • 350 g.
 • 1-2 hverdage efter udgivelsesdato.
 • 20. August 2024
 • 19. August 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Cancerpakken

Vidste du, at din livsstil er vigtigere end din genetik i kampen mod cancer? Har du fået stillet en kræftdiagnose, er der meget, du selv kan gøre for at optimere dine chancer for helbredelse. Med de rette kosttilskud kan du dels dræbe cancercellerne, øge effekten af den traditionelle behandling, modvirke bivirkninger til kemoterapi og stråling samt bedre prognosen.
I sidste ende handler det kun om én ting: overlevelse.
Bogen beskriver Cancerpakken, som er en samling af specifikke kosttilskud, der kan bekæmpe cancer og modvirke spredning af kræftceller (metastaser) samt øge overlevelsen.
Der er alene tale om forskningsbaseret viden, men det er beskrevet, således alle kan læse med og få opskriften på Cancerpakken.
Du får også en praktisk guide til doser og korrekt valg af kosttilskud.
Bogen er for alle, der har cancer inde på livet, hvad enten du er syg, pårørende eller blot vil vide, hvordan cancer kan angribes.

Uddrag af bogen
Patienterne havde metastaserende kræft, som udviste resistens over for den traditionelle behandling. Canceren spredte sig til alle dele af kroppen (stadie 4), uanset at der blev givet kemoterapi med fotemustine og dacarbazine. Til disse patienter valgte man at tilføje kosttilskud med artemisinin. Efter opstarten på artemisinin kom der kontrol over sygdommen, og metastaserne blev mindre. For denne kategori af patienter er den forventede levetid kun 2-5 måneder, men med artemisinin var deltagerne i live efter 47 måneder, hvor undersøgelsen standsede. Hvor lang levetid der måtte være efter de 47 måneder, er således uvist, men selv hvis der kun er vundet kort tid ud over de målte 47 måneder, så er det en dramatisk forbedring fra det forventelige på 2-5 måneder.

Om forfatteren
Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og ph.d. i hjernevidenskab fra Københavns Universitet. Hun driver virksomhederne Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub og er vært på TV-programmerne Hjerneeksperten og Milenas Mad på dk4. Milena holder foredrag og kurser – og er forfatter til bøger om bl.a. hjernemad, ledsmerter, angst, træthed, aldring m.m.

Brugerbedømmelser af CancerpakkenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.