Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

FORFRA - Martin Flink - E-bog

- Ti år på tv, to blodpropper og et nyt liv

Bag om FORFRA

FORFRA er en bog om at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne tale og om mod alle odds at komme på benene igen. FORFRA en en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker. FORFRA handler om at blive opslugt af sit fag - den politiske journalistik på Christiansborg - i en grad, hvor alt andet må vige. FORFRA er tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt, falde dybt, slikke sine sår og blive tvunget til at finde en ny balance mellem arbejde og familie. Og ikke mindst overveje hvad det vigtigste i livet er. FORFRA er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793982147
  • Udgivet:
  • 5. Juli 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af FORFRA

FORFRA er en bog om at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne tale og om mod alle odds at komme på benene igen.

FORFRA en en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

FORFRA handler om at blive opslugt af sit fag - den politiske journalistik på Christiansborg - i en grad, hvor alt andet må vige.

FORFRA er tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt, falde dybt, slikke sine sår og blive tvunget til at finde en ny balance mellem arbejde og familie. Og ikke mindst overveje hvad det vigtigste i livet er.

FORFRA er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Brugerbedømmelser af FORFRAFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.