Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

HJÆLP barnet ud af narcissistens magt. En guide til forældre og andre voksne - Berith Siegumfeldt - Lydbog

Bag om HJÆLP barnet ud af narcissistens magt. En guide til forældre og andre voksne

Hvad gør man, når ens partner eller tidligere partner har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse? Det er aldrig nemt at håndtere en narcissist. og det kan være endnu sværere, hvis du har barn med én. Narcissister manipulerer med deres omgivelser, også deres børn, og hvis du har barn med en narcissist, skal du hjælpe barnet med at håndtere den psykologiske manipulation, som det bliver udsat for. Denne bog indeholder indsigt, viden og redskaber til at blive opmærksom på og håndtere de forskellige former for manipulation, som narcissister typisk bruger, så du kan passe på dig selv og dit barn. Rigtig mange, der lever eller har levet i et forhold med en narcissist, ender med at føle sig forkert og tvivle på sig selv, men når man først forstår, hvad det reelt er, der sker, er det nemmere at håndtere de ubehagelige situationer og konflikter, man kan havne i, når man har barn med en narcissist. Berith Siegumfeldt er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter og psykologisk rådgiver. Hun har specialiseret sig i den narcissistiske og psykopatiske personlighedsforstyrrelse og i de eftervirkeninger, som psykisk vold og overgreb har på mennesker.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728519141
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. Januar 2023
 • Oplæser:
 • Anne Merete Storm-Olsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af HJÆLP barnet ud af narcissistens magt. En guide til forældre og andre voksne

Hvad gør man, når ens partner eller tidligere partner har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse?

Det er aldrig nemt at håndtere en narcissist. og det kan være endnu sværere, hvis du har barn med én. Narcissister manipulerer med deres omgivelser, også deres børn, og hvis du har barn med en narcissist, skal du hjælpe barnet med at håndtere den psykologiske manipulation, som det bliver udsat for.

Denne bog indeholder indsigt, viden og redskaber til at blive opmærksom på og håndtere de forskellige former for manipulation, som narcissister typisk bruger, så du kan passe på dig selv og dit barn. Rigtig mange, der lever eller har levet i et forhold med en narcissist, ender med at føle sig forkert og tvivle på sig selv, men når man først forstår, hvad det reelt er, der sker, er det nemmere at håndtere de ubehagelige situationer og konflikter, man kan havne i, når man har barn med en narcissist.

Berith Siegumfeldt er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter og psykologisk rådgiver. Hun har specialiseret sig i den narcissistiske og psykopatiske personlighedsforstyrrelse og i de eftervirkeninger, som psykisk vold og overgreb har på mennesker.

Brugerbedømmelser af HJÆLP barnet ud af narcissistens magt. En guide til forældre og andre voksneFind lignende bøger
Bogen HJÆLP barnet ud af narcissistens magt. En guide til forældre og andre voksne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.