Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Opskrifter fra torvet - TorvehallerneKBH - Bog

- Lidt godt. Hver dag.

Bag om Opskrifter fra torvet

Siden 2011 har TorvehallerneKBH været Københavns største og mest alsidige madmarked. Denne bog er en hyldest til alle de stade­holdere, spisende gæster og faste kunder, der gennem tiden har skabt rammerne for den kulinariske smeltedigel, man finder i dag på det gamle grønttorv. Lad dig inspirere af mere end 100 varierede opskrifter, der spænder over en bred vifte af kulturer, køkkentraditioner og nationaliteter. Bogen byder på alt fra traditionelle opskrifter med franske aner til danske sommerdesserter. Nogle retter har temperament og kræver både tid og kærlighed, andre kræver blot, at sæsonen er den rigtige. Fælles for opskrifterne er, at de indeholder de bedste torvevarer, du kan finde i staderne. Om forfatterne Allerede i 1889 lå byens grønttorv på Israels Plads. I dag er indpakningen anderledes, men det er stadig friske råvarer, der er i fokus. Hallerne og torvet huser omkring 60 forskellige stader, som hver dag giver københavnerne adgang til ekso­tiske frugter, kød, friskfanget fisk, kager, kaffe, vin og meget mere. I TorvehallerneKBH kan man købe ind til aftenens måltid ved at dufte til tomaterne og tale med fiskehandleren om, hvad kutteren har sejlet ind om morgenen. Det for­ mindsker i sidste ende madspild, sikrer de bed­ste råvarer, og så er der en masse inspiration og torvetips at hente hos fagfolkene bag disken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794086912
  • Indbinding:
  • Lærredsindbundet
  • Sideantal:
  • 312
  • Udgivet:
  • 2. September 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 208x268x31 mm.
  • Vægt:
  • 1329 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 18. Juni 2024

Beskrivelse af Opskrifter fra torvet

Siden 2011 har TorvehallerneKBH været Københavns største og mest alsidige madmarked. Denne bog er en hyldest til alle de stade­holdere, spisende gæster og faste kunder, der gennem tiden har skabt rammerne for den kulinariske smeltedigel, man finder i dag på det gamle grønttorv.

Lad dig inspirere af mere end 100 varierede opskrifter, der spænder over en bred vifte af kulturer, køkkentraditioner og nationaliteter. Bogen byder på alt fra traditionelle opskrifter med franske aner til danske sommerdesserter. Nogle retter har temperament og kræver både tid og kærlighed, andre kræver blot, at sæsonen er den rigtige.

Fælles for opskrifterne er, at de indeholder de bedste torvevarer, du kan finde i staderne.

Om forfatterne

Allerede i 1889 lå byens grønttorv på Israels Plads. I dag er indpakningen anderledes, men det er stadig friske råvarer, der er i fokus. Hallerne og torvet huser omkring 60 forskellige stader, som hver dag giver københavnerne adgang til ekso­tiske frugter, kød, friskfanget fisk, kager, kaffe, vin og meget mere. I TorvehallerneKBH kan man købe ind til aftenens måltid ved at dufte til tomaterne og tale med fiskehandleren om, hvad kutteren har sejlet ind om morgenen. Det for­ mindsker i sidste ende madspild, sikrer de bed­ste råvarer, og så er der en masse inspiration og torvetips at hente hos fagfolkene bag disken.

Brugerbedømmelser af Opskrifter fra torvet



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.