Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Overvind Angsten - Fra frygt til frihed - Anncatrine C. F. Petersen - E-bog

- En komplet guide med veldokumenterede teknikker

Bag om Overvind Angsten - Fra frygt til frihed

Jeg ville ønske, at jeg selv havde haft netop denne bog, da jeg fyldte 15 år. OVERVIND ANGSTEN er den vigtigste bog til dig, der kæmper med angst. Den giver dig nøjagtig den viden og de redskaber, du behøver, for at forstå og håndtere din angst. Bogen er et uundværligt værktøj og en komplet guide, som vil hjælpe dig tilbage til et trygt og normalt liv. Bogen blander dybdegående videnskabelig viden med forfatterens personlige erfaringer i en grundig gennemgang af angstens natur. Bogen rummer værdifulde, velafprøvede og veldokumenterede teknikker til at håndtere angst, herunder mindfulness, meditation, vejrtrækningsøvelser, tapping, grounding teknikker og visualisering. Desuden inkluderes råd om sunde vaner som motion, søvn og kost, som alle spiller en central rolle i at overvinde angst. Om forfatteren Anncatrine C. F. Petersen (f. 1981) er uddannet Body SDS Kropsterapeut, Ph.D. i Nanomedicin og Civilingeniør i Bioteknologi. Hendes personlige erfaringer og viden fra klienter samles i bogen, der guider læseren fra forståelsen af angstens natur til håndgribelige redskaber og strategier til at overvinde den.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794544276
  • Udgivet:
  • 29. April 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Overvind Angsten - Fra frygt til frihed

Jeg ville ønske, at jeg selv havde haft netop denne bog, da jeg fyldte 15 år.

OVERVIND ANGSTEN er den vigtigste bog til dig, der kæmper med angst.

Den giver dig nøjagtig den viden og de redskaber, du behøver, for at forstå og håndtere din angst.

Bogen er et uundværligt værktøj og en komplet guide, som vil hjælpe dig tilbage til et trygt og normalt liv.

Bogen blander dybdegående videnskabelig viden med forfatterens personlige erfaringer i en grundig gennemgang af angstens natur. Bogen rummer værdifulde, velafprøvede og veldokumenterede teknikker til at håndtere angst, herunder mindfulness, meditation, vejrtrækningsøvelser, tapping, grounding teknikker og visualisering. Desuden inkluderes råd om sunde vaner som motion, søvn og kost, som alle spiller en central rolle i at overvinde angst.

Om forfatteren
Anncatrine C. F. Petersen (f. 1981) er uddannet Body SDS Kropsterapeut, Ph.D. i Nanomedicin og Civilingeniør i Bioteknologi. Hendes personlige erfaringer og viden fra klienter samles i bogen, der guider læseren fra forståelsen af angstens natur til håndgribelige redskaber og strategier til at overvinde den.

Brugerbedømmelser af Overvind Angsten - Fra frygt til frihedFind lignende bøger
Bogen Overvind Angsten - Fra frygt til frihed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.