Udvidet returret til d. 31. januar 2024

The Grand Tour Cookbook - Hannah Grant - Bog

- Black Edition

Bag om The Grand Tour Cookbook

The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton, ekstrem – og langdistancesport og til den madglade Tour de France-fan. Her er ingen snyd, kun rigtig mad, der smager godt! Bogens forfatter, Hannah Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerne-niveau og har arbejdet på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for, hvordan rytterne får energi til en Grand Tour. The Grand Tour Cookbook introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet kort fortalt et individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes ydeevne, alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere restitution. Bogen udkom første gang i 2013, men efterspørgslen de seneste år har været stor, og derfor udgives denne særlige 'Black Edition' af bogen nu. I bogen er få justeringer og ændringer, men ellers er bogen som ved første udgave i 2013.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794190664
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 344
  • Udgivet:
  • 1. juli 2024
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 219x278x30 mm.
  • Vægt:
  • 1 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 5. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Grand Tour Cookbook

The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance
Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton, ekstrem –
og langdistancesport og til den madglade Tour de France-fan. Her er
ingen snyd, kun rigtig mad, der smager godt!

Bogens forfatter, Hannah
Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerne-niveau og har arbejdet
på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og
her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup
udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for,
hvordan rytterne får energi til en Grand Tour.

The Grand Tour Cookbook
introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet kort fortalt et
individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes
ydeevne, alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde
råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere
restitution.

Bogen udkom første gang i 2013, men efterspørgslen de seneste år har været stor, og derfor udgives denne særlige 'Black Edition' af bogen nu. I bogen er få justeringer og ændringer, men ellers er bogen som ved første udgave i 2013.

Brugerbedømmelser af The Grand Tour Cookbook



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.