Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Tomater - Camillas køkkenhave af Camilla Plum

Tomater - Camillas køkkenhave - E-bog

Bag om Tomater - Camillas køkkenhave

I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om Tomater, og vi får en af hendes bedste opskrifter med Tomater. "Tomater får man mundvand af. De gloende bjerge af fuldmodne, duftende tomater på markeder, man har besøgt i varme lande, de bugnende klaser af egen avl, de mange forskellige arter, man kan være heldig at finde hos en god grønthandler, giver lyst til at lave mad som ingen anden grøntsag. Netop fordi tomater er så dejlige, skal man spise dem med omtanke. Købe dem, når de er gode, lade dem ligge, når de ikke er det. Tomater er ikke et forbrugsgode som rugbrød, vi behøver dem ikke, de er ikke en selvfølge. På den anden side kan man ikke få nok, man kan ikke spise for mange tomater, og man bliver aldrig træt af dem."

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771376043
 • Udgivet:
 • 14. Marts 2013
 • BLACK NOVEMBER
  19,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 15%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 16,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Tomater - Camillas køkkenhave
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om Tomater, og vi får en af hendes bedste opskrifter med Tomater.

"Tomater får man mundvand af. De gloende bjerge af fuldmodne, duftende tomater på markeder, man har besøgt i varme lande, de bugnende klaser af egen avl, de mange forskellige arter, man kan være heldig at finde hos en god grønthandler, giver lyst til at lave mad som ingen anden grøntsag. Netop fordi tomater er så dejlige, skal man spise dem med omtanke. Købe dem, når de er gode, lade dem ligge, når de ikke er det. Tomater er ikke et forbrugsgode som rugbrød, vi behøver dem ikke, de er ikke en selvfølge. På den anden side kan man ikke få nok, man kan ikke spise for mange tomater, og man bliver aldrig træt af dem."
Brugerbedømmelser af Tomater - Camillas køkkenhave


Find lignende bøger
Bogen Tomater - Camillas køkkenhave findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.