Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvad er vedvarende uforklarede fysiske symptomer? - Peter La Cour - Bog

Bag om Hvad er vedvarende uforklarede fysiske symptomer?

DE VEDVARENDE HVA' FOR NOGEN!? De vedvarende uforklarede fysiske symptomer anslås at gælde for 10-20 % af den danske befolkning, men selvom prævalensen er høj, er sygdomsgruppen præget af et manglende forfæste i det danske sundhedssystem. Denne bog er et opgør med de mest sejlivede myter inden for feltet. Den giver et overblik over den opdaterede tilgængelige viden og placerer de uforklarede symptomer i en aktuel samfundsmæssig kontekst. De vedvarende uforklarede symptomer udgør en stor udfordring i sundheds- og socialsystemet, og evidensbaseret viden er nødvendigt for at imødekomme de mange patienter og familiers legitime behov. Det drejer sig blandt andet om: FibromyalgiIrritabel tyktarmME/postviralt træthedssyndromPost comootio-syndrom/whiplashMultipel kemisk intoleranceFunktionelle bevægeforstyrrelserSygdomsangstBogen er opbygget med en beskrivende del, en klinisk orienteret del, diagnostiske værktøjer samt en beskrivelse af, hvordan en opdateret helhedsorienteret sygdomsmodel kan forstås. Den præsenterer et nutidigt vidensgrundlag for alle sundhedsprofessioner, der har med denne patientgruppe at gøre, herunder især de praktiserende læger, samt til patienter og pårørende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793810563
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 6. Maj 2021
 • Udgave:
 • 1
 • 2-4 hverdage.
 • 29. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Hvad er vedvarende uforklarede fysiske symptomer?

DE VEDVARENDE HVA' FOR NOGEN!?
De vedvarende uforklarede fysiske symptomer anslås at gælde for 10-20 % af den danske befolkning, men selvom prævalensen er høj, er sygdomsgruppen præget af et manglende forfæste i det danske sundhedssystem.
Denne bog er et opgør med de mest sejlivede myter inden for feltet. Den giver et overblik over den opdaterede tilgængelige viden og placerer de uforklarede symptomer i en aktuel samfundsmæssig kontekst.
De vedvarende uforklarede symptomer udgør en stor udfordring i sundheds- og socialsystemet, og evidensbaseret viden er nødvendigt for at imødekomme de mange patienter og familiers legitime behov. Det drejer sig blandt andet om:
FibromyalgiIrritabel tyktarmME/postviralt træthedssyndromPost comootio-syndrom/whiplashMultipel kemisk intoleranceFunktionelle bevægeforstyrrelserSygdomsangstBogen er opbygget med en beskrivende del, en klinisk orienteret del, diagnostiske værktøjer samt en beskrivelse af, hvordan en opdateret helhedsorienteret sygdomsmodel kan forstås. Den præsenterer et nutidigt vidensgrundlag for alle sundhedsprofessioner, der har med denne patientgruppe at gøre, herunder især de praktiserende læger, samt til patienter og pårørende.

Brugerbedømmelser af Hvad er vedvarende uforklarede fysiske symptomer?

 • Esben L. 7. Juni 2022

  Bogen er et opgør med de mest sejlivede myter omkring tilstande, som fejlagtigt kaldes "funktionelle". Den giver et overblik over den tilgængelige viden og placerer de uforklarede symptomer i en aktuel samfundsmæssig sammenhæng. En sådan evidensbaseret viden er nødvendig for at imødekomme de mange patienter og deres familiers legitime behov for ikke at blive fejlopfattet og fejlbehandlet af sundheds- og socialvæsenet - som det desværre sker idag.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.