Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl? - Tina Gaarn Christensen - Bog

- En guide til fællesskab, fokus og tillidsfulde teams

Bag om Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl?

Tina Gaarn Christensen har skrevet bogen – Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl, for at skubbe til (måske) forældede overbevisninger om, hvordan man skaber høj trivsel og gode præstationer i virksomheder og organisationer. Med afsæt i hjerneforskning og systemteori præsenterer bogen et bud på, hvordan man skaber en ønsket adfærd på fremtidens arbejdsplads. I løbet af bogen kommer du til at møde de to gartnere, Lone og Berit, som arbejder i virksomheden Green Fingers. Lone og Berit har lovet at hjælpe med at præsentere nogle af bogens budskaber. Bogen har to primære formål: #1 At præsentere en opskrift for, hvordan man kan skabe ekstraordinære resultater sammen med andre mennesker. Heraf bogens undertitel - En guide til fællesskab, fokus og tillidsfulde teams. Her menes ikke på kort sigt alene, men på lang sigt sammen med andre. Hvis vi skal skabe ekstraordinære resultater over tid, bør vi fokusere på kvaliteten af vores relationer, og vi bør være helt skarpe på, hvilke aktiviteter vi bruger vores sparsomme tid på. Du præsenteres for værktøjskassen til fællesskab, fokus og tillidsfulde teams i bogens anden del. #2 At gøre op med nogle af de aktiviteter, der bruges mange penge og ressourcer på i danske virksomheder og organisationer, og som ofte ikke har den ønskede virkning. En hel branche er blevet enige om, hvad man bør gøre, når man arbejder med adfærd og relationer, men meget få tager stilling til det konkrete initiativ, og om det overhovedet har en effekt. Så i første del af bogen ser vi med kritiske øjne på reorganiseringer, værdier i virksomheder og organisationer og brugen af personlighedstests.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797405550
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 206
 • Udgivet:
 • 8. September 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 173x238x15 mm.
 • Vægt:
 • 540 g.
 • 2-4 hverdage.
 • 27. September 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl?

Tina Gaarn Christensen har skrevet bogen – Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl, for at skubbe til (måske) forældede overbevisninger om, hvordan man skaber høj trivsel og gode præstationer i virksomheder og organisationer.

Med afsæt i hjerneforskning og systemteori præsenterer bogen et bud på, hvordan man skaber en ønsket adfærd på fremtidens arbejdsplads.

I løbet af bogen kommer du til at møde de to gartnere, Lone og Berit, som arbejder i virksomheden Green Fingers. Lone og Berit har lovet at hjælpe med at præsentere nogle af bogens budskaber.

Bogen har to primære formål:

#1 At præsentere en opskrift for, hvordan man kan skabe ekstraordinære resultater sammen med andre mennesker. Heraf bogens undertitel - En guide til fællesskab, fokus og tillidsfulde teams. Her menes ikke på kort sigt alene, men på lang sigt sammen med andre. Hvis vi skal skabe ekstraordinære resultater over tid, bør vi fokusere på kvaliteten af vores relationer, og vi bør være helt skarpe på, hvilke aktiviteter vi bruger vores sparsomme tid på. Du præsenteres for værktøjskassen til fællesskab, fokus og tillidsfulde teams i bogens anden del.

#2 At gøre op med nogle af de aktiviteter, der bruges mange penge og ressourcer på i danske virksomheder og organisationer, og som ofte ikke har den ønskede virkning. En hel branche er blevet enige om, hvad man bør gøre, når man arbejder med adfærd og relationer, men meget få tager stilling til det konkrete initiativ, og om det overhovedet har en effekt. Så i første del af bogen ser vi med kritiske øjne på reorganiseringer, værdier i virksomheder og organisationer og brugen af personlighedstests.

Brugerbedømmelser af Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl?

 • Kim B. 13. December 2022

  Hvad nu, hvis din kollega var en guldskovl, er ledelseslitteratur der tager et velmenende opgør med hvordan vi bedriver ledelse anno 2022.

  Hvis du vil bruge gængse lederredskaber som reorganisering, virksomhedsværdier eller personlighedstest for at skabe en bedre performance og et bedre samarbejde i din organisation, så lad være - det virker ikke og i værste fald så har det negativ indflydelse på organisationen!

  Tina Gaarn Christensen gør op med den gængse måde at arbejde med ledelse og præstationer på. Hun formår at udfordre læseren, lederen og konsulenten på en sådan måde at refleksionerne bundfælder sig og man nærmest genoplever disse fejlslagne aktiviteter, man selv har været involveret i igennem tiden. Samtidigt beskrives løsninger og alternativer til disse værktøjer på en sådan måde at man inspireret og entusiastisk har svært ved at lægge bogen fra sig. Bogen er både pragmatisk og akademisk og formår at inspirere læseren til at kaste sig ud i at inddrage medarbejdere, teams som individuelle medarbejdere i en inkluderende proces. Man præsenteret for systemintelligens (RSI), hvor teamdynamik er nøglen til at skabe en “os forståelse” fremfor klassisk suboptimering hos den enkelte medarbejder.

  Bogen runder af med emner som mål og fokus samt forankring af læring så man får tips og tricks til at implementere et eller flere af bogens værktøjer.

  Præstationer kommer fra øget samarbejde, tillid og en grundlæggende forståelse af hvad systemet og dermed alle involverede skal opnå for at få succes - og de der læser bogen vil med sikkerhed føle sig bevæget fra sølv til guldskovl og således er inspirationen hos læseren forankret.

  Bogen får af undertegnede 4 af 5 stjerner og det er kun den engelske oversættelse der mangler for at få 5 stjerner!

  Kim Budolph Johansen, Executive Coach & Leadership Advisor.
  December 2022


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.