Bag om Vildt sundt
Vildt sundt hylder de mange magiske, interessante og spiselige planter og inviterer dig til at opleve, hvad et drys af urternes magi kan gøre for en ret og ikke mindst dit velbefindende. Michelle Faust Lang Berthels har en ufattelig stor og varm begejstring for planter, urter og krydderier, og hun tror på, at det aldrig er for sent at gå på opdagelse i naturens helt eget skatkammer.
Michelle er hverken veganer, vegetar eller pescetar, men spiser primært plantebaseret kost, og det afspejler opskrifterne også.
Flere end 80 urter bliver gennemgået med dertilhørende 80 opskrifter – alt fra nicecream med havtorn, superfood-muffins, knækbrød med brændenælde og ramsløg til rødvinsbagt smeltende kål, forfriskende sommergazpacho, sprøde grøntsagssnacks og mandelcookies med cashew-rosencreme.
Nogle af bogens opskrifter indbyder til langsommelighed, albuegnidning og ekstra hygge, når efteråret overmander os med sin kolde blæst, varme efterårsfarver og solen, der hænger lavt på himlen. Andre opskrifter vil skabe rum til en lille velfortjent pause i hverdagen, hvor tankerne kan få frit løb, uden at du næsten behøver at røre en finger, men lader urterne gøre arbejdet.
Michelle Faust Lang Berthels har tidligere faciliteret og modereret opskrifter hos Aarstiderne, er uddannet Holistic Health Mentor & Lifestyle Coach samt yogalærer. Med Vildt sundt debuterer hun som forfatter med en bog, der udover at være en grøn kogebog også kan bruges som et opslagsværk over de urter, som hun gerne vil inspirere til, at vi bruger mange flere af.
Vis mere