Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Opbyg dit publikumaf René Hjetting

Opbyg dit publikum - E-bog

- Tiltræk de kunder, du gerne vil have, og styrk deres tillid, så de køber af dig igen og igen

Bag om Opbyg dit publikum

Denne bog lærer dig at tiltrække de kunder, du gerne vil have, og styrke deres tillid, så de køber af dig igen og igen. – Og ikke på den anmassende og ‘supersælgende’ facon, som kendetegner traditionel marketing, men uden på nogen måde at være irriterende. Tværtimod vil dine kunder værdsætte det, du tilbyder, og du vil have det godt med dig selv imens. Opbyg dit publikum er en håndbog i markedsføring for selvstændige. Med udgangspunkt i det, du allerhelst vil arbejde med, og de kunder, du allerhelst vil have, lærer du at tiltrække netop de kunder, så de køber af dig igen og igen. Det her er ikke en mirakelkur. Det handler om at opbygge dit fundament, så din virksomhed bliver levedygtig og langtidsholdbar. Det er din investering i din drøm. Bogen er et idékatalog, propfyldt med tips, tricks og vejledninger i de forskellige faser af din markedsføring, så du kan udvælge lige de områder, du har brug for hjælp til. Samtidig er bogen en generel indføring i tillidsbaseret markedsføring. Du lærer, hvordan du opbygger det helt rigtige publikum uden at være påtrængende, og hvordan du skaber sammenhæng i din markedsføring. Trin for trin lærer du, hvordan du får dine drømme-kunder ind i din forretning og skaber langtidsholdbare relationer til gavn for såvel dig som dine kunder.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797203507
 • Udgivet:
 • 12. Februar 2020
 • 145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 126,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af René Hjetting
Vis alle titler
Beskrivelse af Opbyg dit publikum
Denne bog lærer dig at tiltrække de kunder, du gerne vil have, og styrke deres tillid, så de køber af dig igen og igen. – Og ikke på den anmassende og ‘supersælgende’ facon, som kendetegner traditionel marketing, men uden på nogen måde at være irriterende.

Tværtimod vil dine kunder værdsætte det, du tilbyder, og du vil have det godt med dig selv imens.

Opbyg dit publikum er en håndbog i markedsføring for selvstændige. Med udgangspunkt i det, du allerhelst vil arbejde med, og de kunder, du allerhelst vil have, lærer du at tiltrække netop de kunder, så de køber af dig igen og igen.

Det her er ikke en mirakelkur. Det handler om at opbygge dit fundament, så din virksomhed bliver levedygtig og langtidsholdbar. Det er din investering i din drøm.

Bogen er et idékatalog, propfyldt med tips, tricks og vejledninger i de forskellige faser af din markedsføring, så du kan udvælge lige de områder, du har brug for hjælp til.

Samtidig er bogen en generel indføring i tillidsbaseret markedsføring. Du lærer, hvordan du opbygger det helt rigtige publikum uden at være påtrængende, og hvordan du skaber sammenhæng i din markedsføring.

Trin for trin lærer du, hvordan du får dine drømme-kunder ind i din forretning og skaber langtidsholdbare relationer til gavn for såvel dig som dine kunder.
Brugerbedømmelser af Opbyg dit publikum
 • Signe S. 25. Maj 2020

  super og praktisk orienteret bog. Der står faktisk en masse jeg ved i forvejen, men den er nem at bruge som opslagsværk, så jeg kan finde de huskeregler jeg skal bruge på de tidspunkter jeg har brug for det

 • Annette S. 3. Maj 2020

  Jeg syntes det er den bedste Bog jeg har læst som faglitteratur. Rene gør det nemt at få et overblik på hvile ting man skal få styr på i forhold til kommunikation til sine kunder


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Opbyg dit publikum findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.