Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Food Chemistry - H.-D. Belitz - Bog

Bag om Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540699330
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 1070
  • Udgivet:
  • 5. november 2008
  • Udgave:
  • 42009
  • Størrelse:
  • 255x183x46 mm.
  • Vægt:
  • 1844 g.
  • 2-3 uger.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Brugerbedømmelser af Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.