Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Food Chemistry - H.-D. Belitz - Bog

Bag om Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540699330
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 1070
  • Udgivet:
  • 5. november 2008
  • Udgave:
  • 42009
  • Størrelse:
  • 255x183x46 mm.
  • Vægt:
  • 1844 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Chemistry

This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.

Brugerbedømmelser af Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.