Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det er hårdt at være en skildpadde på ryggen - Maj Bjerre - Lydbog

- Værktøjskassen for pårørende til alkohol- og stofbrugere

Bag om Det er hårdt at være en skildpadde på ryggen

Det kan være traumatisk at stå ved siden af, når et menneske i ens nærmeste cirkel bliver afhængig af alkohol og/eller stoffer. Mange pårørende lever et liv i stress. Man bliver ramt af en krise, som truer ens identitet og familie, man skal påtage sig nye roller og ansvar, og man skal kæmpe en kamp, som man slet ikke er rustet til. Men hvem hjælper de pårørende? Hvordan bliver man som pårørende klædt på til at håndtere stress, kaos, byrder og konflikter? Hvordan sætter man grænser? Hvordan holder man sammen på familien? Hvordan sikrer man ens egen trivsel og mentale sundhed, så man ikke ødelægger sit eget liv i kampen for at hjælpe et andet menneske? Denne bog giver dig den nødvendige værktøjskasse til trivsel og et sundt mentalt helbred som pårørende. Bogen giver den nødvendige viden for at forstå din egen situation, forbereder dig på de svære udfordringer, du kan møde samt effektive redskaber til at håndtere dem. Bogen er skrevet af pårørende til pårørende. Emner i bogen: afhængighed, kommunikation, konflikthåndtering, værdier, grænser, håndtering af egne følelser, stresshåndtering, overbelastning, akut førstehjælp, værdsættelse og anerkendelse, livskvalitet, fællesskab og sunde relationer.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797309506
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 4. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Grete Tulinius
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Det er hårdt at være en skildpadde på ryggen

Det kan være traumatisk at stå ved siden af, når et menneske i ens nærmeste cirkel bliver afhængig af alkohol og/eller stoffer. Mange pårørende lever et liv i stress. Man bliver ramt af en krise, som truer ens identitet og familie, man skal påtage sig nye roller og ansvar, og man skal kæmpe en kamp, som man slet ikke er rustet til.

Men hvem hjælper de pårørende? Hvordan bliver man som pårørende klædt på til at håndtere stress, kaos, byrder og konflikter? Hvordan sætter man grænser? Hvordan holder man sammen på familien? Hvordan sikrer man ens egen trivsel og mentale sundhed, så man ikke ødelægger sit eget liv i kampen for at hjælpe et andet menneske?

Denne bog giver dig den nødvendige værktøjskasse til trivsel og et sundt mentalt helbred som pårørende. Bogen giver den nødvendige viden for at forstå din egen situation, forbereder dig på de svære udfordringer, du kan møde samt effektive redskaber til at håndtere dem. Bogen er skrevet af pårørende til pårørende.

Emner i bogen: afhængighed, kommunikation, konflikthåndtering, værdier, grænser, håndtering af egne følelser, stresshåndtering, overbelastning, akut førstehjælp, værdsættelse og anerkendelse, livskvalitet, fællesskab og sunde relationer.

Brugerbedømmelser af Det er hårdt at være en skildpadde på ryggenFind lignende bøger
Bogen Det er hårdt at være en skildpadde på ryggen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.