Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Baltisk Have, Februar af Gitte Ahrenkiel

Baltisk Have, Februar - E-bog

- Savbænk

  • Produktet er ikke tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om Baltisk Have, Februar

Det kan være svært at vurdere om beskrivelserne og billederne af savbænk, forsatsruder samt isolerende gulv- og vægbeklædning reelt har interesse for andre. Når jeg alligevel tager chancen og bruger ovennævnte som emne i en bog, hænger det selvfølgelig sammen med, at huset - med værdifuld hjælp af savbænken - er blevet markant lunere og behageligere at bo i. Dertil skal også lægges, at den dag hvor vi fraflytter stedet, kan gulvbrædder, forsatsruder, ekstra vindueskarme og vægbeklædning med lethed fjernes. Der er ikke gjort skade på husets oprindelige konstruktion og materialer. I sig selv en god pointe og værd at bringe videre. _______ INDHOLD: Brug af savbænk: Forsatsvinduer og -dør Flydende gulve og flytbare vægsektioner På vej mod forår Snowrollers - relativt sjældent Vejrfænomen Gedser Snowrollers 2006 Erantis Kinesisk Forår blandt Dinosaurer Vintergæk Vintergæk i genmodificerede Kartofler og Gækkebreve Gengangerne Død over Japansk Pileurt - (Fallopia japonica) Tempeltræ - (Ginkgo Biloba) Kildehenvisninger

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799607433
  • Udgivet:
  • 11. Marts 2013
Beskrivelse af Baltisk Have, Februar
Det kan være svært at vurdere om beskrivelserne og billederne af savbænk, forsatsruder samt isolerende gulv- og vægbeklædning reelt har interesse for andre.

Når jeg alligevel tager chancen og bruger ovennævnte som emne i en bog, hænger det selvfølgelig sammen med, at huset - med værdifuld hjælp af savbænken - er blevet markant lunere og behageligere at bo i.

Dertil skal også lægges, at den dag hvor vi fraflytter stedet, kan gulvbrædder, forsatsruder, ekstra vindueskarme og vægbeklædning med lethed fjernes. Der er ikke gjort skade på husets oprindelige konstruktion og materialer. I sig selv en god pointe og værd at bringe videre.

_______

INDHOLD:

Brug af savbænk:

Forsatsvinduer og -dør

Flydende gulve og flytbare vægsektioner

På vej mod forår

Snowrollers - relativt sjældent Vejrfænomen

Gedser Snowrollers 2006

Erantis

Kinesisk Forår blandt Dinosaurer

Vintergæk

Vintergæk i genmodificerede Kartofler og GækkebreveGengangerne

Død over Japansk Pileurt - (Fallopia japonica)

Tempeltræ - (Ginkgo Biloba)

Kildehenvisninger
Brugerbedømmelser af Baltisk Have, Februar


Find lignende bøger
Bogen Baltisk Have, Februar findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.