Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gurli Gris huskespil

indgår i Gurli Gris serien

Bag om Gurli Gris huskespil

Har du tal glade børn, der er nysgerrige på tal eller generelt elsker tal og er ivrige efter at lære en masse tal? Så du fundet det perfekte spil! Med dette søde memo/vendespil med Gurli Gris skal børnene sammensætte de rigtige tal, på de sjove Gurli formede kort. Fungerer som et almindeligt vendespil, men hvor tal er i fokus. På bagsiden finder man tallene fra 1-12 som skal sammensættes i par og i rigtig rækkefølge. Spred kortene ud på bordet og skiftevis vender hver spiller to kort af gangen. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Memo/vendespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Vendespillet er fuld af farvestrålende billeder og udvalgte motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Velegnet til børn i alderen 3+ år

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976089582
  • Udgivet:
  • 4. November 2020
  • 2-4 hverdage.
  • 18. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Gurli Gris huskespil

Har du tal glade børn, der er nysgerrige på tal eller generelt elsker tal og er ivrige efter at lære en masse tal? Så du fundet det perfekte spil!

Med dette søde memo/vendespil med Gurli Gris skal børnene sammensætte de rigtige tal, på de sjove Gurli formede kort. Fungerer som et almindeligt vendespil, men hvor tal er i fokus.
På bagsiden finder man tallene fra 1-12 som skal sammensættes i par og i rigtig rækkefølge. Spred kortene ud på bordet og skiftevis vender hver spiller to kort af gangen. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Memo/vendespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne.

Vendespillet er fuld af farvestrålende billeder og udvalgte motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Velegnet til børn i alderen 3+ år

Brugerbedømmelser af Gurli Gris huskespilFind lignende produkter
Produktet Gurli Gris huskespil findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.