Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gurli Gris Mudder Huskespil

Bag om Gurli Gris Mudder Huskespil

Gurli Gris lærningsspil - Mudder Memo.At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil med Gurli Gris, som vil vække begejstring hos børnene. Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Huskespillet er fuld af farvestrålende billeder og søde motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “læring gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Velegnet til børn i alderen 3 + år Spillet indeholder 36 brikker om måler 19 x 19 x 4,5 cm

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976090274
  • Udgivet:
  • 4. November 2020
  • 2-4 hverdage.
  • 7. Juli 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Gurli Gris Mudder Huskespil

Gurli Gris lærningsspil - Mudder Memo.At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt.

Her får du et hyggeligt huskespil med Gurli Gris, som vil vække begejstring hos børnene.

Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne.

Huskespillet er fuld af farvestrålende billeder og søde motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “læring gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3 + år

Spillet indeholder 36 brikker om måler 19 x 19 x 4,5 cm

Brugerbedømmelser af Gurli Gris Mudder HuskespilFind lignende produkter
Produktet Gurli Gris Mudder Huskespil findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.