Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Når det aldrig er godt nok af Jens Henrik Thomsen

Når det aldrig er godt nok - E-bog

- – en guide til perfektionistiske børn og unge

Bag om Når det aldrig er godt nok

Perfektionistiske børn og unge stiller alt for store krav til sig selv. Og det får negative konsekvenser, når de altid stræber efter det perfekte resultat. Bogen giver børnene værktøjer til at få noget godt ud af perfektionismen. Emma knokler med sine skoleting, og hun bruger så meget tid på dem, at hun aldrig har tid til at være sammen med sine veninder. De er efterhånden holdt op med at ringe til hende, for hun kan alligevel aldrig lege. I bogen følger vi tre børn, der lever i en hverdag, der efterhånden er blevet så besværlig, at den truer med at ødelægge alt for dem. Og her er tip og teknikker til, hvordan de finder vej ud af perfektionismens kløer, så de undgår at sidde fast i en situation, hvor de er triste, angste og handlingslammede. Bogen er skrevet direkte til børnene og de unge selv, men forfatteren anbefaler, at de læser den sammen med en voksen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771185072
  • Udgivet:
  • 9. September 2014
  • 108,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 94,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Når det aldrig er godt nok
Perfektionistiske børn og unge stiller alt for store krav til sig selv. Og det får negative konsekvenser, når de altid stræber efter det perfekte resultat. Bogen giver børnene værktøjer til at få noget godt ud af perfektionismen.

Emma knokler med sine skoleting, og hun bruger så meget tid på dem, at hun aldrig har tid til at være sammen med sine veninder. De er efterhånden holdt op med at ringe til hende, for hun kan alligevel aldrig lege.

I bogen følger vi tre børn, der lever i en hverdag, der efterhånden er blevet så besværlig, at den truer med at ødelægge alt for dem. Og her er tip og teknikker til, hvordan de finder vej ud af perfektionismens kløer, så de undgår at sidde fast i en situation, hvor de er triste, angste og handlingslammede.

Bogen er skrevet direkte til børnene og de unge selv, men forfatteren anbefaler, at de læser den sammen med en voksen.
Brugerbedømmelser af Når det aldrig er godt nok


Find lignende bøger
Bogen Når det aldrig er godt nok findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.