Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Personlig træner

Personlig træner - Oplevelse

- Få hjælp til træningen og nå dine mål

Bag om Personlig træner

Drømmer du om at blive verdensmester i bænkpres eller planken? Eller er begge udtryk helt fremmede for dig? Uanset om dit mål er et spændstigt vaskebræt eller blot bedre samvittighed på badevægten, er dette den oplagte mulighed for at komme i gang. Med en hel måneds medlemskab i Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner, har du de optimale betingelser for at opnå dine mål. For at få den helt rigtige start på dit nye liv sørger din personlige træner for en kropsanalyse, der danner grundlag for dit træningsprogram. Du vil fra start blive udstyret med både taske og hængelås samt mulighed for at nyde ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet. Efter de 30 dage vil du føle dig tryg og klar til at begå dig i et fitnesscenter på egen hånd. Fitness World er den største kæde af sin slags i Danmark, og med mere end 130 moderne centre er der helt sikkert en personlig træner i nærheden af dig. Alle trænerne er professionelle og certificerede, hvilket sikrer dig et træningsforløb af absolut højeste kvalitet. Når forløbet slutter, får du mulighed for at fortsætte dit medlemskab uden oprettelsesgebyr.

Vis mere
  • 999,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • På e-mail
Beskrivelse af Personlig træner
Drømmer du om at blive verdensmester i bænkpres eller planken? Eller er begge udtryk helt fremmede for dig?

Uanset om dit mål er et spændstigt vaskebræt eller blot bedre samvittighed på badevægten, er dette den oplagte mulighed for at komme i gang.

Med en hel måneds medlemskab i Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner, har du de optimale betingelser for at opnå dine mål.

For at få den helt rigtige start på dit nye liv sørger din personlige træner for en kropsanalyse, der danner grundlag for dit træningsprogram. Du vil fra start blive udstyret med både taske og hængelås samt mulighed for at nyde ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet. Efter de 30 dage vil du føle dig tryg og klar til at begå dig i et fitnesscenter på egen hånd.

Fitness World er den største kæde af sin slags i Danmark, og med mere end 130 moderne centre er der helt sikkert en personlig træner i nærheden af dig. Alle trænerne er professionelle og certificerede, hvilket sikrer dig et træningsforløb af absolut højeste kvalitet.
 
Når forløbet slutter, får du mulighed for at fortsætte dit medlemskab uden oprettelsesgebyr.
Mere information
TID
Efter aftale

STED
Samtlige centre der tilbyder personlig træning (dem er der 130 af)

VIGTIG INFO
- Gør dig tanker om hvad du ønsker at opnå med din træning. På den måde får du mest ud af dit forløb
- Medbring træningstøj, sko og drikkedunk
Brugerbedømmelser af Personlig træner


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.