Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rasmus Klump - ludo brætspil

Bag om Rasmus Klump - ludo brætspil

Ludo er et sjovt spil for hele familien. Med dette klassiske ludo er du i godt selskab med Rasmus Klump og hans venner. Spillet er præcis som et almindeligt ludo, bortset fra at man på spillepladen finder de velkendte og søde karakterer fra Rasmus Klump universet. SPILLEREGLER: Den første spiller der først får sine 4 brikker i hus, det vil sige midten af spillepladen, er vinderen. Et super sjovt brætspil for hele familien. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Velegnet til børn i alderen 3+ år

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976074243
  • Udgivet:
  • 4. November 2020
  • 2-4 hverdage.
  • 5. Juli 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Rasmus Klump - ludo brætspil

Ludo er et sjovt spil for hele familien.

Med dette klassiske ludo er du i godt selskab med Rasmus Klump og hans venner. Spillet er præcis som et almindeligt ludo, bortset fra at man på spillepladen finder de velkendte og søde karakterer fra Rasmus Klump universet.

SPILLEREGLER: Den første spiller der først får sine 4 brikker i hus, det vil sige midten af spillepladen, er vinderen. Et super sjovt brætspil for hele familien.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3+ år

Brugerbedømmelser af Rasmus Klump - ludo brætspilFind lignende produkter
Produktet Rasmus Klump - ludo brætspil findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.