Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Testkør en Ferrari - Oplevelse

- Kør selv en rød drøm på landevej

Bag om Testkør en Ferrari

Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene. Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse. Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil. Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,0 sekunder. Din køretur i Ferrari’en foregår på landevej i Danmark.

Vis mere
  • På e-mail efter 1-2 hverdage.

Online pris

Beskrivelse af Testkør en Ferrari

Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.

Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,0 sekunder.

Din køretur i Ferrari’en foregår på landevej i Danmark.

Mere information

TID
På fastsatte datoer
Bookinginformationer fås under www.oplevelsesgaver.dk/booking 

Sæson: Fra april til september

STED
Landevej omkring København og Aarhus

VIGTIG INFO
* Gyldigt kørekort skal fremvises ved kørsel
* Kørsel foregår med vejledning fra professionel kører undervejs
* Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt
* De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes

FYSIK
* Maks. højde: 200 cm.
* Maks. vægt: 105 kg.

Forbehold:
Forbehold for vejr og teknik

Brugerbedømmelser af Testkør en FerrariGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.