Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

FEED BACK – så du bliver hørt - Maj Bjerre - Lydbog

Bag om FEED BACK – så du bliver hørt

Alt for meget kritik og feedback bliver givet, fordi afsenderen har behov for at sige noget, og ikke fordi modtageren reelt har gavn af feedbacken. Når vi giver feedback, gør vi det for at få indflydelse. Vi vil gerne påvirke noget i en bestemt retning, nemlig den retning vi synes er rigtig. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback skal være relevant, brugbar og værdifuld for modtageren. Oplever du, at din feedback bliver misforstået og modtaget som kritik? Og vil du gerne give en feedback, som er brugbar? Her får du inspiration til, hvordan du kan skabe de bedste betingelser for din feedback, så du bliver hørt. Bogen er er resultatet af de mange frustrationer og spørgsmål, som Maj Bjerre har fået på foredragene om feedback i løbet af de sidste to år. Bogen giver dig den grundlæggende og nødvendige viden, er nem at forholde sig til, let forståelig og med en masse værktøjer, som du kan bruge med det samme. Om forfatteren: Maj Bjerre er strategisk rådgiver, coach, foredragsholder, iværksætter og forfatter. Hendes mission er at højne meningsfuldheden i danskernes arbejdsliv. Det vi gør skal give mening, og det skal vores kommunikation også. I mere end 17 år har hun kombineret forståelsen for virksomhedens dynamik med menneskets psykologi og hjulpet mennesker, virksomheder og organisationer med at aktivere deres naturlige talenter og styrker igennem personlig rådgivning, uddannelse, foredrag og længerevarende forandringsprocesser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797044087
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. September 2020
 • Oplæser:
 • Grete Tulinius
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af FEED BACK – så du bliver hørt

Alt for meget kritik og feedback bliver givet, fordi afsenderen har behov for at sige noget, og ikke fordi modtageren reelt har gavn af feedbacken. Når vi giver feedback, gør vi det for at få indflydelse. Vi vil gerne påvirke noget i en bestemt retning, nemlig den retning vi synes er rigtig. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback skal være relevant, brugbar og værdifuld for modtageren. Oplever du, at din feedback bliver misforstået og modtaget som kritik? Og vil du gerne give en feedback, som er brugbar? Her får du inspiration til, hvordan du kan skabe de bedste betingelser for din feedback, så du bliver hørt.

Bogen er er resultatet af de mange frustrationer og spørgsmål, som Maj Bjerre har fået på foredragene om feedback i løbet af de sidste to år. Bogen giver dig den grundlæggende og nødvendige viden, er nem at forholde sig til, let forståelig og med en masse værktøjer, som du kan bruge med det samme.

Om forfatteren: Maj Bjerre er strategisk rådgiver, coach, foredragsholder, iværksætter og forfatter. Hendes mission er at højne meningsfuldheden i danskernes arbejdsliv. Det vi gør skal give mening, og det skal vores kommunikation også. I mere end 17 år har hun kombineret forståelsen for virksomhedens dynamik med menneskets psykologi og hjulpet mennesker, virksomheder og organisationer med at aktivere deres naturlige talenter og styrker igennem personlig rådgivning, uddannelse, foredrag og længerevarende forandringsprocesser.

Forlagets beskrivelse af FEED BACK – så du bliver hørt

Bogen henvender sig til alle afsendere af feedback (både til ledere og medarbejdere). Den tager udgangspunkt i afsenderens udfordringer og perspektiver, men giver også indsigt i modtagerens behov.

Bogens hovedoverskrifter lyder som følger:

Del 1: Feedback og dens udfordringer
- Hvad er feedback?
- Hvorfor er feedback svært?
- Feedback uden ansigt
- Afsenderens udfordringer
- Derfor bliver din feedback ikke hørt

Del 2: Den lærende udvikling
- Vejen til læring
- Kritik i feedback
- Spil hinanden gode
- Vores præstationr er unikke
- Fokus på styrker
- Samtale fremmer forståelsen
- Ros, anerkendelse og værdsættelse
- Fejl gør os klogere
- Når du får sendt en lort videre

Del 3: Vejen til bedre feedback
- Definér formålet med feedback
- Bliv enige om fælles spilleregler
- Få modtageren i spil
10 skridt til bedre feedback

Brugerbedømmelser af FEED BACK – så du bliver hørtFind lignende bøger
Bogen FEED BACK – så du bliver hørt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.