Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen? - Søren Barlebo Rasmussen - Bog

- En antologi om betydningen af forskning og innovation

Bag om Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?

Når forskning og innovation både er udfordringen og løsningen Det danske sundhedsvæsen er ramt af udfordringer. Med den demografiske udvikling forventes flere ældre og multisygdomsramte patienter, og hertil føjer sig et stigende problem med at sikre et godt arbejdsmiljø med kvalificeret personale. I denne antologi tager en række eksperter afsæt i sundhedsvæsenets udfordringer, når de undersøger, hvordan vi kan afhjælpe problemerne og skabe fremtidens sundhedsvæsen. Potentialet ved strategisk at inkorporere forskning og innovation i forskellige udviklingstendenser udfoldes, og flere vinkler på, hvordan man kan sammentænke drift, forskning, innovation og uddannelse i praksis, præsenteres: - Missionsorienteret forskning og innovation - Udvikling af forskningskultur på tværs af en stor organisation - Det offentlig-private samarbejde - Det digitaliserede sundhedsvæsen - Forsknings- og innovationsbroen - Klinisk kvalitet som outcome - Brugerinddragelse. Det danske sundhedsvæsen har behov for ledere, der kan lede i en kompleks organisatorisk virkelighed og forstår at lede udvikling og innovation ind i driften, så det får reel impact for både personale og patienter. Bogen kan læses som inspiration og debatoplæg af alle i sundhedssektoren med lederambitioner og -ansvar.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794207898
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 31. Maj 2023
 • Udgave:
 • 1
 • 2-4 hverdage.
 • 7. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?

Når forskning og innovation både er udfordringen og løsningen

Det danske sundhedsvæsen er ramt af udfordringer. Med den demografiske udvikling forventes flere ældre og multisygdomsramte patienter, og hertil føjer sig et stigende problem med at sikre et godt arbejdsmiljø med kvalificeret personale.

I denne antologi tager en række eksperter afsæt i sundhedsvæsenets udfordringer, når de undersøger, hvordan vi kan afhjælpe problemerne og skabe fremtidens sundhedsvæsen. Potentialet ved strategisk at inkorporere forskning og innovation i forskellige udviklingstendenser udfoldes, og flere vinkler på, hvordan man kan sammentænke drift, forskning, innovation og uddannelse i praksis, præsenteres:
- Missionsorienteret forskning og innovation
- Udvikling af forskningskultur på tværs af en stor organisation
- Det offentlig-private samarbejde
- Det digitaliserede sundhedsvæsen
- Forsknings- og innovationsbroen
- Klinisk kvalitet som outcome
- Brugerinddragelse.

Det danske sundhedsvæsen har behov for ledere, der kan lede i en kompleks organisatorisk virkelighed og forstår at lede udvikling og innovation ind i driften, så det får reel impact for både personale og patienter. Bogen kan læses som inspiration og debatoplæg af alle i sundhedssektoren med lederambitioner og -ansvar.

Brugerbedømmelser af Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.